Επιμέλεια κειμένου: Μύριαμ Κιάσσου

Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς για τα… ιερά δεσμά του γάμου. Να λοιπόν που στη Σάμο φροντίζουν τα δεσμά να είναι… όνομα και πράγμα αφού κυριολεκτικά σιδεροδέμιος και έχοντας πει και ένα τραγούδι ο γαμπρός πήγε να ανταμώσει την καλή του, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Πυθαγόρειο.

Γαμος-Σάμος

Τι κι αν φέτος το καλοκαίρι να έχουμε δει τους πιο ευφάνταστους τρόπους άφιξης σε γαμήλιες τελετές σε όλη την Ελλάδα, με γαμπρούς και νύφες να επιστρατεύουν τα πιο απροσδόκητα μεταφορικά μέσα, από τρακτέρ μέχρι πούλμαν, στο νησί του βορειανατολικού Αιγαίου, όπως φαίνεται μότο είναι πως…” δεν έχει σημασία το ταξίδι αλλά ο (σίγουρος) προορισμός και έτσι επιστρατεύονται δραστικές λύσεις!

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Φορώντας λοιπόν τις χειροπέδες του, ως άλλο απαραίτητο γαμήλιο αξεσουάρ, ο Δημοσθένης από το Πυθαγόρειο, αφού εννοείται φρόντισε να χορέψει ένα ωραιότατο νησιώτικο πριν, με τις επευφημίες και τις ευχές φίλων αλλά και περαστικών από τον εμπορικό πλακόστρωτο, πέρασε στον χορό του Ησαΐα με την Ματίνα από τον Καρλόβασι.

O γάμος τους όχι απλώς έγινε χθες το θέμα της ημέρας στην Σάμο αλλά λαμβάνει διαστάσεις viral.

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Να ευχηθούμε λοιπόν στα παιδιά βίον ανθόσπαρτον και οπωσδήποτε γαμπρέ φρόνιμα γιατί η νύφη όπως καταλάβαμε δεν αστειεύεται!

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Γαμος-Σάμος

Πηγή: skai.gr