Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν μείωσα την τέχνη μου κάνοντας καθημερινό»


“Ένιωσα ίσως κάποιες φορές περίεργα, ίσως να πρέπει να υπερασπιστώ τον χώρο μου” παραδέχθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την απόφαση να βρεθεί, για τρεις σεζόν, σε καθημερινό σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Ροϊλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή η αναγνωρισιμότητα είχε να κάνει με τη δουλειά μου, καθαρά, όλο αυτό το γύρω γύρω ξεκίνησε λόγω της δουλειάς, λες ότι είναι κάτι που πάει μαζί. Κάτι πολύ ωραίο που λέει ο Δημητριάδης στη Λήθη του, «πλέον αποδέχθηκα τον κόσμο όπως είναι χωρίς δίχως». Δηλαδή ήθελα παλιά τον κόσμο όπως τον ήθελα εγώ, χωρίς αυτό χωρίς το άλλο, όμως τώρα τον έχω αποδεχθεί. Δεν το αποδέχθηκα γρήγορα μα και αυτό είναι μια μάχη».

«Πάλι θα έρθει κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις. Όχι να δυσανασχετίσεις μα να σε πιέσει. Προσωπικά ένιωσα ίσως κάποιες φορές περίεργα, ίσως να πρέπει να υπερασπιστώ τον χώρο μου. Αλλά πάλι το γυρνούσα και προσπαθούσα να το δω κάπως πιο συνολικά ότι έτσι είναι , υπάρχει και αυτό και είναι σημαντικό να σου πετάνε ένα μπαλάκι και να σου κάνουν μια ερώτηση. Δηλαδή «θέλεις να συμμετέχεις σε αυτό το πράγμα;» και συ ή θα συμμετέχεις και θα βουτήξεις ή δεν θα συμμετέχεις καθόλου ή θα συμμετάσχω με τον δικό μου τρόπο τον οποίο και γω ψάχνω. Εγώ νομίζω πως έκανα το τρίτο».

«Αν μιλήσουμε για το σινάφι, επειδή εγώ ξεκίνησα με το θέατρο θεωρώ σινάφι τους θεατρικούς ηθοποιούς, αυτό που θεωρώ ότι ξεπεράστηκε γρήγορα ευτυχώς με τις Μέλισσες ήταν ότι κάπως δεν μειώνεις την τέχνη σου κάνοντας ξαφνικά καθημερινό. Δηλαδή ότι κάνεις κάτι καλό και άξιο. Γιατί παλιά πολλοί ηθοποιοί, μεγαλύτεροι κυρίως και από εκεί το κληρονομήσαμε και εμείς, το φοβόντουσαν και ένιωθα και γω ότι ίσως να μην ήμουν έτοιμος γιατί ήθελα να κάνω θέατρο» συμπλήρωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.