Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM: «Ήμαρτον! Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά»


Έξαλλη η Μπέττυ Μαγγίρα.

To GNTM επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στο Star και πολλά από όσα προβλήθηκαν στο πρώτο επεισόδιο αποτέλεσαν αντικείμενο έντονης κριτικής από το σύνολο των εκπομπών. Η Μπέττυ Μαγγίρα, παρακολουθώντας ένα απόσπασμα από το GNTM, θέλησε να σταθεί σε μια διαφωνία ανάμεσα στους κριτές σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας. Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν στο r4eality.

«Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια μεγάλη εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της τo attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; θα χάσει απλά τη δουλειά.

Είναι σαν να κλείνουν σε αυτό το κορίτσι την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ. Απλά θα χάσει τη δουλειά, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη. Ήμαρτον παιδιά!», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.