Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι Απαράδεκτοι, ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Πέτρος Φιλιππίδης


«Ποτέ δεν είχαμε ερωτική σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Ήμουν ένα “κακοποιημένο” άτομο φωτιστικά! Δίνω ενέργεια στη σκηνή και μετά αδειάζω. Η επιθεώρηση είναι το πιο δύσκολο θεατρικό είδος.

Ποτέ δεν είχαμε ερωτική σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι αδελφάκι μου. Δεν θα έκανα ξανά το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”. Ο Κώστας Κόκλας είχε αρνηθεί το ρόλο στη σειρά», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη από τους Απαράδεκτους. Είναι σπουδαίος κωμικός, ανεξάρτητα από τη δράση του, για την οποία λένε.

Ήξερα ότι ο κόσμος θα δεχτεί τη σάτιρα του metoo στην παράσταση. Αν έκανα παιδί δεν θα ήμουν καλή μάνα ή θα ήμουν μάνα θύμα. Η Ζένια Μπονάτσου με συγκινεί πολύ σαν ύπαρξη. Ο Βλάσσης μου είχε δώσει συμβουλές που ήταν χιλιάδες χρόνια μπροστά».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Δεν την έχω πατήσει από έρωτα, πιο πολύ από φίλους την έχω πατήσει. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στον έρωτα είναι ότι χάνουμε το χωροχρόνο μας. Τα έχω καταφέρει καλύτερα στα επαγγελματικά μου χωρίς να έχω πουλήσει κομμάτια μου».

Πηγή: zappit.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.