Θάνος Πετρέλης: «Όταν δούλευα στην οικοδομή ονειρευόμουν το τραγούδι»


«Νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γη», λέει ο Θάνος Πετρέλης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την γυναίκα του αλλά και τις σχέσεις που έχει με τις κόρες του.

«Βρίσκομαι 25 χρονιά στον χώρο του τραγουδιού. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει και αυτό το επιβεβαιώνουν φίλοι ετών. Δεν έχω πολλές φίλιες από τον χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές επιτυχίες και είχα 10 χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον Φοίβο. Δεν είχα ποτέ την αγωνία του τι θα γίνει αύριο. Ήμουν 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα επίπεδο.

Δεν είναι στόχος μου να είμαι σε μεγάλο σχήμα. Το εξωτερικό το έχω προτεραιότητα γιατί οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδίες με τα προηγούμενα χρόνια. Με ενοχλεί που κάποιοι κρύβονται πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ στα social media και στέλνουν προκλητικά μηνύματα και καυστικά. Υπάρχει φλερτ στα social media και στην δουλειά αλλά είναι μέρος της δουλείας», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Θάνος Πετρέλης είπε στη συνέχεια: «Η γυναικά μου δεν με ζηλεύει. Έζησε την επιτυχία μου από το ξεκίνημα της γιατί όταν με γνώρισε δούλευα στην οικοδομή. Όταν δούλευα στην οικοδομή ονειρευόμουν το τραγούδι αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο όσο το να πάω στο φεγγάρι. Με τις κόρες μου έχω την καλύτερη σχέση που θα μπορούσα να έχω. Δεν λείπει τίποτα από τη ζωή μου. Νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γη».

Πηγή: zappit.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.