Από το 1993, ο Darryl Jones παίζει μπάσο στους Rolling Sones. «Έκανα αυτό που ονειρευόμουν να κάνω» λέει, στο πλαίσιο της σειράς συνεντεύξεων «Unknown Legends» του περιοδικού Rolling Stone.

Παίζει μπάσο στο συγκρότημα σχεδόν όσα χρόνια έπαιζε ο αρχικός μπασίστας της μπάντας, ο Bill Wyman, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλήρες μέλος των Stones. «Δεν είμαι στους Rolling Sones» λέει. «”Παίζω με τους Rolling Stones” είναι το πώς διαλέγω να το χαρακτηρίσω».

«Μπήκαν στο ραντάρ μου όταν έβγαινα με μια γυναίκα στην Ιταλία. Έκανε τούμπες με αυτόν τον δίσκο Steel Wheels, παίζοντάς τον συνεχώς όταν την επισκεπτόμουν. Ήταν σαν “Είναι τόσο σπουδαίος! Είναι τόσο σπουδαίος!” Εγώ ήμουν σαν “Είναι OK”. Αλλά όσο τον άκουγα, ήμουν σαν “Ξέρεις, ο τρόπος που παίζω, θα μπορούσα να δουλέψω μαζί τους”. Και αυτό ήταν πολύ πριν ο Bill Wyman εγκαταλείψει την μπάντα. Ήταν το 1989».

Ακολούθησαν ηχογραφήσεις, συναυλίες, τουρνέ. «Όταν κοιτάζω τον Μικ και τον Κιθ, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν συναυλίες στα 80 τους. Αυτό είναι που κάνουν οι τύποι του μπλουζ. Παίζουν έως ότου δεν είναι γι’ αυτούς εφικτό να παίξουν», λέει. Και τονίζει ότι θα του άρεσε να είναι δίπλα τους έως το τέλος.

Πηγή: skai.gr