Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» για τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή, ενώ έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν κοιμηθεί, δεν κάνει θετικές σκέψεις. Όπως εξήγησε αυτό είναι κάτι που γίνεται ασυνείδητα. «Δεν περνάω καλά τα βράδια. Σαν να έρχεται το παρελθόν και να μου ζητάει τα ρέστα είναι. Και προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό, γιατί έχω κάνει και καλά πράγματα… Δεν μου έρχονται όμως ή μου έρχονται κατά παραγγελία. Δεν έρχονται μόνα τους. Νομίζω ότι με επηρέασε πάρα πολύ ο εγκλεισμός», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, ο Σταματής Φασουλής παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια περίοδος της ζωής του που φάνηκε αχάριστος. «Ύστερα, αν θες να σου μιλήσω ειλικρινά, τρία πράγματα μ’ αρέσουν από αυτά που έχω κάνει, παρόλο που νομίζω πως έχω κάνει πάνω από 150 παραστάσεις. Τηλεοπτικά έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, τρία ή τέσσερα. Τότε, βέβαια, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να κάνω τηλεόραση, γιατί μου άρεσε το θέατρο και δεν είχα λόγο. Υπήρχε εποχή που ήμουν και εγώ αχάριστος και έκανα τρεις ή τέσσερις δουλειές μαζί. Δεν έπρεπε να τις κάνω. Δεν είπα τόσα όχι όσα έπρεπε».

Τέλος, στο ερώτημα για τον αν έχει αδικήσει κάποιους ανθρώπους στη ζωή του, ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε: «Σπάνια αδίκησα ανθρώπους και το έχω μαράζι. Ότι δεν δώσαμε βραβείο στον Νίκο Κουρή και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, γιατί ήρθαν έτσι οι καταστάσεις και έχω στενοχωρηθεί. Έπρεπε να το πάρουν όσο ήταν νέοι και κάτι γινόταν και υπερίσχυε ένας άλλος δίπλα. Ύστερα στο θέατρο υπάρχουν δυο, τρεις περιπτώσεις, που δεν έχω φερθεί καλά, αλλά δεν έχω παράπονο, γιατί έχω φερθεί και πολύ καλά στους περισσότερους», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr